۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان – قسمت اول

Untitled 2 Recovered - ۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان - قسمت اول

۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان – قسمت اول

 

شکلات یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که دوستدار طعم و مزه لذت‌بخش آن نباشد، از اینرو صنعت شکلات‌سازی یکی از جذاب‌ترین شغل‌های جهان به شمار می‌رود. برای آشنا شدن با شهر های شکلاتی جهان متن زیر را دنبال کنید.

کلیه سازندگان شکلات حاضر در این لیست اعم از شکلات‌های تلخ، مغزدار، میوه‌ای، تافی و غیره از برترین‌های این صنعت به شمار می‌روند و هرگز از چشیدن طعم شکلات‌های آن‌ها پشیمان نخواهید شد!

۱. Teuscher (زوریخ، سوئیس)

 

Set Chocolate   Copy 2 162221d5 d301 4a41 b2bc 2a50e692d7ee 300x200 - ۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان - قسمت اول

Teuscher فعالیت خود را ۷۰ سال قبل در شهری کوچک در میان کوه‌های آلپ سوئیس آغاز کرد. Dolf Teuscher، مالک این کارگاه شکلات سازی، تمامی دنیا را برای تهیه بهترین مواد اولیه از جمله کاکائو، مارزیپان، میوه، خشکبار و غیره زیرپا گذاشت. پس از گذشت سال‌ها و کسب تجربیات ارزنده، وی امروزه شکلات‌های خوشمزه خود را با دستورهای تهیه معروفش تولید و به علاقه‌مندان عرضه می‌کند. در حال حاضر، این کارگاه شکلات‌سازی بیش از یکصد نوع شکلات تولید می‌کند که روش تهیه آن‌‌ها نسل به نسل منتقل شده است. در این کارگاه از بهترین، مرغوب‌ترین و گران‌ترین مواد اولیه برای تهیه شکلات‌ها استفاده می‌شود و نکته مهم اینکه هیچ نوع مواد افزودنی یا نگهدارنده در این شکلات‌ها وجود ندارد. این شکلات‌ها بصورت هفتگی به شعبه‌های Teuscher در سراسر جهان ارسال می‌شوند.

۲. Vosges Haut-Chocolate (شیکاگو، ایلینویز آمریکا)

 

vosges9pcexotic 300x200 - ۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان - قسمت اول

کترینا مارکف، مالک و سازنده شکلات این کارگاه، انواع ادویه‌جات، گل‌ها و ترکیبات شکلات را برای ساخت طعم‌های جدید شکلات استفاده می‌کند. او هنر قنادی و شکلات‌سازی را در Le Cordon Bleu آموخته است. وی با الهام از آموخته‌هایش، با تلفیق ادویه‌جات و گل‌ها با مواد پایه شکلات موفق به ایجاد طعم‌های جدیدی نظیر دانه وانیلی مکزیکی و کارامل آرژانتینی شده است.

۳. Scharffen Berger Chocolate Maker, Inc (برکلی، کالیفرنیای آمریکا)

 

scharffen berger 300x200 - ۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان - قسمت اول

شکلات تلخ محصول اصلی این شرکت به شمار می‌رود. به منظور اطمینان از کیفیت، کلیه مراحل تولید از پرورش دانه کاکائو تا محصول نهایی،  در انحصار و تحت نظارت خود شرکت قرار دارد. در ابتدا دانه‌های کاکائو برای تائید کیفیت مورد آزمایش قرار می‌گیرند و در مرحله بعد، با سایر مواد ترکیب و تبدیل به شکلات تخته‌ای می‌شوند. کلیه شکلات‌ها در قالب‌های کوچک و به روش تولید صنعتی تهیه می‌شوند.علاوه بر شکلات‌های آماده مصرف، این شرکت شکلات‌های مخصوص طبخ را نیز تولید و به بازار عرضه می‌کند.

۴. Jacques Torres Chocolate (نیویورک، آمریکا)

 

jacques torres 300x200 - ۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان - قسمت اول

 

به هنگام ورود به این کارگاه شکلات‌سازی، احساس می‌کنید که پا به یک مغازه کاملا اروپایی گذاشته‌اید. بسیاری از مشتریان این تجربه خاص را با فیلم Chocolat مقایسه می‌کنند. تخصص این کارگاه در تولید شکلات‌های تازه و دست‌ساز است. میز‌های این فروشگاه جذاب مشتریان را وسوسه می‌کند تا همانجا شکلات خود نظیر pain au chocolat را انتخاب و میل کنند، یا به منزل ببرند. مشتریان حتی می‌توانند مراحل تهیه شکلات را از پشت پنجره‌‌های شیشه‌ای داخل مغازه تماشا کنند. این شکلات‌سازی دارای ۵ شعبه در شهر نیویورک و یک شعبه در Harrah آتلانتیک سیتی است.

۵. Norman Love Confections (می‌یرز، فلوریدای آمریکا)

chocolates1 300x200 - ۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان - قسمت اولنورمن لاو، مالک این شکلات‌سازی چنین می‌گوید که شکلات عشق من است و شکلات خوب علاوه بر طعم باید ظاهر زیبایی نیز داشته باشد. لاو و شریک وی تکنیک خاصی را در رنگ کردن شکلات‌های بلژیکی، فرانسوی و سوئیسی بصورت دستی یا قالبی به کار می‌گیرند. از سایر محصولات خوشمزه این کارگاه می‌توان به شکلات سفید کدو تنبل اشاره کرد که بسیار دلچسب است. از جمله سایر مواد اولیه منحصربفرد مصرفی این کارگاه می‌توان به تمشک وحشی، موز، زنجفیل، کارامل، فندق و … اشاره کرد.

 

برای خواندن قسمت دوم این مقاله کلیک کنید

————————————————————————————————————————————————————————

۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان – قسمت اول

۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان – قسمت اول

۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان – قسمت اول

۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان – قسمت اول

۱۰ شکلات‌ ساز برتر جهان – قسمت اول

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه