
کیک کرامبل موز یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین کیک هاست .امروز قصد داریم طرز تهیه این کیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.از مزایای این کیک استفاده از تخم مرغ کم و شکر قهوه ایست که طعمی فوق العاده به این کیک میدهد. این کیک را حتما با یک فنجان چای یا قهوه امتحان کنید .
مواد لازم کیک:
آرد : 185 گرم
بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
نمک : ⅛ قاشق چایخوری
بیکینگ سودا : ½ قاشق چای خوری
کره : 75 گرم
شکر قهوه ای : 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
وانیلین : ¼ قاشق چایخوری
موز ( پوره شده) : 2 عدد
ماست : 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم کرامبل :
شکر قهوه ای : ⅓ پیمانه
دارچین : ¼ قاشق چایخوری
کره : 1 قاشق سوپ خوری
آرد : 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کیک :
فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و کف قالب دایره به قطر 20-22 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره های آن را چرب کنید .آرد ،بیکینگ پودر ،بیکینگ سودا و نمک را الک کرده کنار بگذارید .اینک کره، شکر،تخم مرغ و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا حجمدار شده و رنگ ِ مایه روشن شود.موز پوره شده و ماست را اضافه کنید ودر آخر مواد خشک را مخلوط کرده و مایه را یکدست نمایید.مایه فراهم شده را در قالب بریزید و روی آن را با مواد کرامبل بپوشانید و به مدت تقریبی45 دقیقه یا کمی بیشتر بپزید.
طرز تهیه کرامبل :
کره،آرد،شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و روی کیک میریزیم.
زمان لازم 45 دقیقه الی 1 ساعت.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.