کیک کرامبل موز یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین کیک هاست .امروز قصد داریم طرز تهیه این کیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.از مزایای این کیک استفاده از تخم مرغ کم و شکر قهوه ایست که طعمی فوق العاده به این کیک میدهد. این کیک را حتما با یک فنجان چای یا قهوه امتحان کنید .
مواد لازم کیک:
آرد : ۱۸۵ گرم
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ⅛ قاشق چایخوری
بیکینگ سودا : ½ قاشق چای خوری
کره : ۷۵ گرم
شکر قهوه ای : ۱۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیلین : ¼ قاشق چایخوری
موز ( پوره شده) : ۲ عدد
ماست : ۲ قاشق سوپ خوری
مواد لازم کرامبل :
شکر قهوه ای : ⅓ پیمانه
دارچین : ¼ قاشق چایخوری
کره : ۱ قاشق سوپ خوری
آرد : ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کیک :
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و کف قالب دایره به قطر ۲۰-۲۲ سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره های آن را چرب کنید .آرد ،بیکینگ پودر ،بیکینگ سودا و نمک را الک کرده کنار بگذارید .اینک کره، شکر،تخم مرغ و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا حجمدار شده و رنگ ِ مایه روشن شود.موز پوره شده و ماست را اضافه کنید ودر آخر مواد خشک را مخلوط کرده و مایه را یکدست نمایید.مایه فراهم شده را در قالب بریزید و روی آن را با مواد کرامبل بپوشانید و به مدت تقریبی۴۵ دقیقه یا کمی بیشتر بپزید.
طرز تهیه کرامبل :
کره،آرد،شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و روی کیک میریزیم.
زمان لازم ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.