پو او فو غذای فرانسوی

pot au feu - پو او فو غذای فرانسوی

پو او فو یک غذای لذیذ فرانسوی میباشد که آشپزان فرانسوی به طرز تهیه آن بسیار اهمیت میدهند

اکنون به طرز تهیه آن میپردازیم:

مواد لازم
گوشت گوساله 1/5 کیلو
استخوان قلم 1 عدد
هویج به مقدار لازم
تره فرنگی،پیاز،نمک و فلفل به مقدار لازم
کرفس 1 شاخه

طرز تهیه:

گوشت و استخوان قلم را در یک قابلمه قرار دهید و 4 لیتر آب سرد به آن اضافه کنیدو اجازه دهید با حرارت زیاد به جوش آید

در ظی این مدت سبزیجات را پوست بگیرید

سپس با دقت کف روی آن را بگیرید و سبزیجات را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن دوباره کف آن را بگیریدوقتی نمک را اضافه کردید بلا فاضله شعله گاز را کم کنید اجازه دهید تا مایع به آرامی و به صورت یکنواخت پخته شود و گاهی آن را کمی به هم بزنید.
درب قابلمه را اندکی باز بگذارید تا بخار آب خارج شود در غیر این صورت  آب گوشت شما طعم و بوی خود را از دست میدهد

اجازه دهید به مدت 4  الی 5 ساعت پخته شود

پس از آماده سازی، گوشت و سبزیجات را در بشقاب ریخته و روی آن را اندکی از آب گوشت بریزید.

همچنین می توانید بر روی آن نمک، خیار شور و سس خردل بریزید.
DaubedejouesdebC593uf 258x300 - پو او فو غذای فرانسوی

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه