
فواید خوردن پاستیل
فواید خوردن پاستیل این خوراکی محبوب کودکان در چند دسته طبقه بندی می شود خوردن پاستیل فواید خاص خود را در بدن دارد و می توان از آن بعنوان تنقلات و خوراکی های مفید یاد کرد در این مقاله به بررسی فواید خوردن پاستیل می پردازیم با مجله خبری وی بی شاپ همراه باشید.
مواد تشکیل دهنده پاستیل :
پاستیل از ژلاتین و مواد افزودنی دیگری ساخته شده است و همچنین در آن از از نوعی واکس برای براق کردن آن استفاده می شود که برای سلامت جسم منافاتی ندارد.
ژلاتین چیست :
ماده ای بدون بو ، مزه ، قند و چربی است که از مقدار زیادی پروتئین تشکیل شده است و از کلاژن یا پوست و استخوان حیواناتی مانند گاو ها ، ماهی ها و گاهی خوک ها بدست می آید.
فواید خوردن پاستیل :
-
یکی از خواص خوردن پاستیل خواص ضد التهابی می باشد و درد های مفصلی را کاهش می دهد.
- ژلاتین منبعی سرشار از پروتئین می باشد که می توان با خوردن پاستیل پروتئین مورد نیاز بدن را تامین کرد.
- گلایسین موجود در پاستیل سبب تقویت سیستم گوارش در بدن می شود و روند هضم غذا در معده را بهبود می بخشد.
- موجب کاهش کلسترول خون در بدن می شود.
- دارای ویتامین B که برای افسردگی مفید است.
- برای پیشگیری از نازکی مو می توان از پاستیل استفاده کرد.
- پاستیل حاوی اسید فولیک است و برای زنان مفید است.
خوردن زیادی پاستیل و پوسیدگی دندان :
ترکیبات ژلاتینی موجود در پاستیل باعث می شود که آنها به مخاط دهان و دندان ها بچسبند و سبب پوسیدگی دندان ها شوند پس پاستیل را نجوید و اجازه دهید در دهان تان آب شود و بعد از خوردن پاستیل آن سریع مسواک بزنید.
ارتباط مستقیم خوردن پاستیل با چاقی :
خوراکی های شیرینی مانند پاستیل، به خصوص وقتی فرد برای چند ساعت چیزی نخورده باشد، به دلیل قند زیادی که دارند سبب افزایش ناگهانی قند خون و احساس سیری به فرد می شود اما این احساس فقط حدود نیم ساعت پایدار است چون افزایش قند خون با افزایش ترشح انسولین همراه است و خیلی زود دوباره گرسنگی سراغ فرد می آید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.