
طرز تهیه کیک گردو و خرما
مواد لازم | |
خرما | 1 کیلوگرم |
گردو خرد شده | 1 کیلوگرم |
شکر | 3/4 لیوان |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
آرد | 1لیوان |
تخم مرغ | 4عدد |
طرزتهیه:
۱-فر را تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.
۲-خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.
۳-تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.
۴-مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۹۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.
منبع:آرکاایران
——————————————————————————————————————————————-
طرز تهیه کیک گردو و خرما
طرز تهیه کیک گردو و خرما
طرز تهیه کیک گردو و خرما
طرز تهیه کیک گردو و خرما
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.