طرز تهیه کیک گردو و خرما

Untitled 3 - طرز تهیه کیک گردو و خرما

طرز تهیه کیک گردو و خرما

 

مواد لازم
خرما 1 کیلوگرم
گردو خرد شده 1 کیلوگرم
شکر 3/4 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد 1لیوان
تخم مرغ 4عدد

 

طرزتهیه:

۱-فر را تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.

۲-خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.

۳-تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.

۴-مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۹۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.

منبع:آرکاایران

——————————————————————————————————————————————-

طرز تهیه کیک گردو و خرما

طرز تهیه کیک گردو و خرما

طرز تهیه کیک گردو و خرما

طرز تهیه کیک گردو و خرما

 

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه