طرز تهیه کیک‌ سیب‌ معطر

Untitled 1 - طرز تهیه کیک‌ سیب‌ معطر

طرز تهیه کیک‌ سیب‌ معطر

مواد لازم
روغن‌ زیتون‌: سه‌ چهارم‌ فنجان
شکر دانه‌ ریز یا آسیاب‌ شده‌: سه‌ چهارم‌ فنجان
تخم‌ مرغ‌ زده‌ شده‌: 2عدد
اسانس‌ وانیل‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
آرد الک‌ شده‌: 1لیوان
ادویه‌ پای‌ سیب‌: یک‌ و یک‌ دوم‌ قاشق‌چایخوری‌
سیب‌ ورقه‌ شده‌ و بخارپز: ۴۰۰ گرم‌
پوست‌ لیموترش‌ رنده‌ شده‌: ۱ قاشق‌چایخوری‌
کشمش‌ پلویی‌: یک‌ دوم‌ لیوان‌

طرزتهیه:

ابتدا روغن‌ و شکر را در یک‌ کاسه‌ بزرگ‌مخلوط کرده‌ و وانیل‌ و تخم‌ مرغ‌ها را به‌ آن‌ اضافه‌کنید. آنگاه‌ آرد و ادویه‌ را در یک‌ کاسه‌ ریخته‌ ومخلوط کنید و همچنین‌ سیب‌، پوست‌ لیمو وکشمش‌ را نیز به‌ همین‌ ترتیب‌ مخلوط کنید. درمرحله‌ بعد، از مخلوط آرد و مخلوط سیب‌ به‌تناوب‌ به‌ مخلوط تخم‌ مرغ‌ اضافه‌ کنید. سپس‌مخلوط را در یک‌ ظرف‌ کیک‌ به‌ قطر ۲۲/۵سانتی‌ متر و ارتفاع‌ ۱ سانتی‌ متری‌ که‌ قبلا آن‌ راچرب‌ کرده‌اید بریزید. در مرحله‌ آخر ظرف‌ را باحرارت‌ ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه‌ فارنهایت‌ و به‌ مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ بگذارید بپزد، تازمانی‌ که‌ سطح‌ کیک‌ طلایی‌ رنگ‌ شود. نکته‌ قابل‌توجه‌ اینکه‌، قبل‌ از خارج‌ کردن‌ کیک‌ از قالب‌، ۵دقیقه‌ صبر کنید تا خنک‌ شود.

———————————————————————————————————————————-

طرز تهیه کیک‌ سیب‌ معطر

طرز تهیه کیک‌ سیب‌ معطر

طرز تهیه کیک‌ سیب‌ معطر

طرز تهیه کیک‌ سیب‌ معطر

 

 

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه