طرز تهیه کباب ترش

44718 310 - طرز تهیه کباب ترش

اکنون به طرز تهیه آن میپردازیم:

مواد لازم
گوشت گوساله یا گوسفند ۵۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
گردوی چرخ شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون ۳ قاشق خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

روغن،پیاز و سیر رنده شده،سبزیجات ریز خرد شده،گردوی چرخ شده،رب انار و فلفل را در درون ی کاسه مخلوط میکنیم

سپس گوشت را به شکل درست و یک اندازه خرد کرده و به این مخلوط اضافه میکنیم

(توجه داشته باشید که نمک را در زمان پخت باید اضافه کنیم تا کباب سفت نشود)

روی ظرف را به مدت ۲-۳ ساعت بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب گوشت شود

سپس گوشت ها را به فاضله یک بند انگشت به سیخ بکشید

سیخ هارا روی کباب پز یا اتش قرار دهید و هنگامی که کباب کمی خود گرفت نمک را روی آن بپاشید تا ترد بماند

(بهتر است برای پخت کباب از آتش ذغال استفاده کنید)

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه