
اکنون به طرز تهیه آن میپردازیم:
مواد لازم | |
گوشت گوساله یا گوسفند | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
گردوی چرخ شده | ۱۰۰ گرم |
رب انار | ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون | ۳ قاشق خرد شده |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
روغن،پیاز و سیر رنده شده،سبزیجات ریز خرد شده،گردوی چرخ شده،رب انار و فلفل را در درون ی کاسه مخلوط میکنیم
سپس گوشت را به شکل درست و یک اندازه خرد کرده و به این مخلوط اضافه میکنیم
(توجه داشته باشید که نمک را در زمان پخت باید اضافه کنیم تا کباب سفت نشود)
روی ظرف را به مدت ۲-۳ ساعت بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب گوشت شود
سپس گوشت ها را به فاضله یک بند انگشت به سیخ بکشید
سیخ هارا روی کباب پز یا اتش قرار دهید و هنگامی که کباب کمی خود گرفت نمک را روی آن بپاشید تا ترد بماند
(بهتر است برای پخت کباب از آتش ذغال استفاده کنید)
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.