طرز تهیه چیکن آلاکینگ

آلاکینگ - طرز تهیه چیکن آلاکینگ
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان ۴ تکه
کره پاستوریزه ۱۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۲۵۰ گرم
خامه پاستوریزه ۲۵۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۴ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
آلاکینگ 300x161 300x161 - طرز تهیه چیکن آلاکینگ
طرز تهیه چیکن آلاکینگ

طرز تهیه:

مرغ هارا به صورت تیک های ۱/۵ الی ۲ سانتی متری  خرد میکنیم

فلفل دلمه ها را نیز خرد میکنیم

کره را در ماهی تابه گرم میکنیم و فلفل دلمه و قارچ را به آن اضافه میکنیم و آنقدر آن را تفت میدهیم تا نرم شوند و آن را کنار میگذاریم

سپس دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ هارا در آن انقدر تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند

سپس خامه را به آن میافزاییم و میگذاریم به جوش آید

فلفل و قارچ را که در ابتدا کنار گذاشته بودیم را به آن اضافه میکینم و آن را از روی شعله برمیداریم

سپس زرده های تخم مرغ را در هنگام به هم زدن به آن اضافه میکنیم

دوباره آن را روی شعله قرار میدهیم ، بدون این که بجوشد آن را بمرتب هم میزنیم و سپس سرو میکنیم

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه