
|

طرز تهیه:
مرغ هارا به صورت تیک های ۱/۵ الی ۲ سانتی متری خرد میکنیم
فلفل دلمه ها را نیز خرد میکنیم
کره را در ماهی تابه گرم میکنیم و فلفل دلمه و قارچ را به آن اضافه میکنیم و آنقدر آن را تفت میدهیم تا نرم شوند و آن را کنار میگذاریم
سپس دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ هارا در آن انقدر تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند
سپس خامه را به آن میافزاییم و میگذاریم به جوش آید
فلفل و قارچ را که در ابتدا کنار گذاشته بودیم را به آن اضافه میکینم و آن را از روی شعله برمیداریم
سپس زرده های تخم مرغ را در هنگام به هم زدن به آن اضافه میکنیم
دوباره آن را روی شعله قرار میدهیم ، بدون این که بجوشد آن را بمرتب هم میزنیم و سپس سرو میکنیم
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.