
طرز تهیه پودینگ لیمو ترش
پودینگ یکی از انواع دسرهاست که اگر چه به مخلوط مواد تشکیل دهنده کیک شبیه است ولی به اندازه کیک، بافتی سفت نداشته و همانطور با همان ظرف سرو میشود. پودینگ ها به روش های متفاوت تهیه و سرو می شوند ؛امروز قصد داریم یکی از مدل های تهیه این دسر خوشمزه را برایتان توضیح دهیم. در ادامه با مجله خبری گالری شکلات همراه باشید.
مواد لازم | |
کره | 50 گرم |
لیمو ترش | 2 تخم مرغ |
پودر قند | 115 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد گندم | 50 گرم |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
شیر | 300 میلی لیتر |
طرز تهیه:
1 – فر اجاق گاز را روی 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. حالا با استفاده از کره، سطوح داخلی ظرف گرد سرامیکی را چرب کنید.
2 – کاسه بلوری را آماده کنید و کره و پودر قند را در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه ای نرم و کرم مانند حاصل شود.
نکته: برای اینکه هم زدن این مخلوط راحت تر انجام گیرد، ابتدا کره را دقایقی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود، سپس آن را با پودر قند مخلوط کنید.
3 – زرده های تخم مرغ را همراه آرد و بیکینگ پودر به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا کم کم آب لیمو ترش و شیر را افزوده و آرام با هم مخلوط کنید.
4 – در کاسه تمیزی سفیده های تخم مرغ را ریخته و آن قدر به هم زدن ادامه دهید تا حالت پف دار پیدا کند. پس از آن، سفیده را به آرامی به مایه اضافه کرده و این مخلوط را در ظرف سرامیکی ای که قبلا با کره چرب کرده بودید، بریزید.
5 – یک سوم حجم تابه فلزی بزرگ گودی را با آب پر کرده و ظرف حاوی مواد پودینگ را در تابه قرار دهید؛ به صورتی که آب تا نیمه ظرف را دربر گیرد. حالا آن را روی سینی شبکه ای طبقه وسط فر بگذارید و مدت 45 دقیقه داخل فر حرارت دهید؛ سپس به صورت گرم سرو کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.