طرز تهیه پای سیب

میت نستله خامه ای و غنی - طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب

در مجله خبری گالری شکلات با طرز تهیه پای سیب همراه ما باشید.

گالری شکلات را به دوستان خود معرفی کنید.

مواد لازم
سیب زرد پوست کنده 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
وانیل به میزان دلخواه
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
قالب کاغذی به تعداد لازم
کره (هم دمای محیط) 100 گرم
پودر قند 125 گرم
پودر دارچین به مقدار لازم
9 1 min 300x200 - طرز تهیه پای سیب
طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب ؛ میشه گفت این یکی از ساده ترین و بهترین عصرونه هایی هست ،

که میشه یک بعد از ظهر وقتی بیکاری و سنگینی کار کمی خسته تون کرده درست کرد و از خوردنش لذت برد .

فر رو از 20 دقیقه قبل با دمای 175 درجه روشن می کنیم .

سیب پوست کنده رو به قطعاتی نازک برش می زنیم

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم و توی هم زن به مدت 5 دقیقه با دور تند هم می زنیم تا خودشو بگیره

بعد کره هم دمای محیط و پودر قند رو با همزن هم می زنیم تا جایی که رنگش کمی روشن بشه

زرده ها و وانیل رو اضافه می کنیم و کمی با همزن هم می زنیم

آرد و بیکینگ پودر رو الک می کنیم و سپس کم کم به باقی موادمون اضافه می کنیم

زمانی که کاملا کاملا یکدست شد و خیلی آروم با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم

این مرحله از پخت ممکنه یکمی سخت باشه چون خمیرمون کمی سفت شده

خب حالا وقتشه قالب کاغذی رو حاضر کنید و به روشی که میگم عمل کنید:

اول یه لایه باریک از مواد رو میریزید کمی دارچین سپس سیب حلقه شده دوباره دارچین و یک لایه دیگه از مواد

یادتون نره قالب رو بیشتر از دو سوم پر نکنید چون به شدت پف می کنه اگه هم نتونستید ،

مواد رو خیلی تمیز و مرتب توی قالب بریزید مشکلی نداره چون به خاطر پف کردن شکل اصلی رو به خودش میگیره

حالا قالب ها رو به مدت 20 دقیقه تو فر بگذارید 3 یا4 دقیقه آخر رو به شعله بالایی فر اختصاص بدید

تا روی پای رو برشته کنه . بهتون تبریک میگم .

حالا می تونید دسترنج خودتون رو نوش جان کنید و مقاله های گالری شکلات رو مطالعه کنید .

——————————————————————————————————————-

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه