
مواد لازم | |
برنج سفید (پخته نشده) | یک پیمانه |
آب گرم | یک لیتر |
شیر کامل | نصف پیمانه |
عصاره وانیل | دو قاشق چایخوری |
عصاره بادام | نصف قاشق چایخوری |
پودر دارچین | نصف قاشق چایخوری |
شکر | ¼ پیمانه |
چوب دارچین برای تزیین | به میزان دلخواه |
طرزتهیه:
۱-در مخلوطکن برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا خرد و ریز شوند. اما نباید پودر شوند. این مخلوط را به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا برنجها کاملا خیس بخورند.
۲-مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی باقی نماند.
۳-آب برنج را درون مخلوطکن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
۴-هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین (برای تزئین) سرو کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.