طرز تهیه قهوه عربی

طرز تهیه قهوه عربی

این نوشیدنی به روش و متدی برای تهیه قهوه اشاره می کند. برای تهیه قهوه عربی “arabic coffee” حتما باید از ظرف خاصی به نام دله استفاده کنید اما اگر دله ندارید به ناچار قهوه جوش استفاده کنید. برای درست کردن قهوه عربی بر خلاف اسپرسو  یا قهوه فرانسه باید به آن ادویه و طعم دهنده افزوده شود.

موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه عربی (برای ۳ نفر)

         مواد لازم
دله (ایبریک یا قهوه جوش) یک ظرف
آب ۳فنجان
پودر قهوه با درجه آسیاب بسیار ریز و رست تیره  ۳ قاشق سوپ خوری سر پر
هل به صورت پودر به مقدار لازم
میخک، زعفران و گلاب (اختیاری) پنج یا شش حبه

درجه آسیاب قهوه برای این نوشیدنی باید بسیار ریز باشد همانند درجه آسیاب قهوه ترک ، اما عده ای معتقدند که باید از درجه آسیاب درشت استفاده شود.

حالا روند تهیه قهوه عربی؟!

۱- افزودن آب به دله
 درون دله سه فنجان آب بریزید و بگذارید بجوشد. زمانی که به جوش آمد دله را به مدت سی ثانیه از روی گاز بردارید تا کمی دمای آن فروکش کند.

۲- افزودن پودر قهوه

پودر قهوه تان را اضافه کنید و آن را هم بزنید و دله را روی گاز با شعله کم قرار دهید.

۳- دم آوری قهوه عربی

دله تان باید به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه با شعله کم بر روی گاز بماند. پس از این زمان فوم روی قهوه شروع به بالا آمدن می کند. یادتان باشد قهوه نباید بجوشد زیرا در نهایت قهوه ای سوخته خواهید داشت. زمانی که قهوه نزدیک به جوشیدن شد دما را کاهش دهید.

۴- افزودن هل، میخک یا موارد دیگر

اجاق تان را خاموش کنید و بگذارید دله تان به مدت یک دقیقه ساکن بماند. بعد از پایین آمدن فوم، هل را به آن اضافه کنید هم چنین میخک نیز می توانید به آن بیافزایید حالا یک بار دیگر دله تان را روی گاز قرار دهید و بگذارید تا نزدیک جوشیدن برسد. دیگر تمام است

۵- سرو قهوه عربی

دله تان را بردارید و در فنجان بریزید و نوش جان کنید در صورت تمایل می توانید از صافی رد کنید. در ضمن بهتر است قبل از ریختن قهوه در فنجان، دله را کمی ساکن بگذارید تا پودر یا لرد قهوه ته نشین شده و در نهایت نوشیدنی صاف تری داشته باشید.

نکات تهیه قهوه عربی:

  • اضافه کردن شیر و شکر به قهوه عربی مرسوم نیست.
  • بهتر است برای این قهوه و سایر قهوه ها فنجان های تان را از پیش گرم کنید.
  • تهیه قهوه عربی با ذغال می تواند کیفیت بهتری داشته باید از آن جهت که حرارت آن به صورت یکسان و پیوسته است.
  • در هنگام خرید محصول بهتر است قهوه هایی خریداری شود که با ادویه و طعم دهنده ها ترکیب نشده باشند تا تناسب ترکیب دست خود فرد باشد.

————————————————————————————————————————-

طرز تهیه قهوه عربی

طرز تهیه قهوه عربی

طرز تهیه قهوه عربی

طرز تهیه قهوه عربی

 

ستباسکینتلبجخعثلبجخعسلبعخجثصلقعثعلبصثعلبثقعخگالهثع

ارسال دیدگاه

طرز تهیه قهوه عربی

این نوشیدنی به روش و متدی برای تهیه قهوه اشاره می کند. برای تهیه قهوه عربی “arabic coffee” حتما باید از ظرف خاصی به نام دله استفاده کنید اما اگر دله ندارید به ناچار قهوه جوش استفاده کنید. برای درست کردن قهوه عربی بر خلاف اسپرسو  یا قهوه فرانسه باید به آن ادویه و طعم دهنده افزوده شود.

موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه عربی (برای ۳ نفر)

         مواد لازم
دله (ایبریک یا قهوه جوش) یک ظرف
آب ۳فنجان
پودر قهوه با درجه آسیاب بسیار ریز و رست تیره  ۳ قاشق سوپ خوری سر پر
هل به صورت پودر به مقدار لازم
میخک، زعفران و گلاب (اختیاری) پنج یا شش حبه

درجه آسیاب قهوه برای این نوشیدنی باید بسیار ریز باشد همانند درجه آسیاب قهوه ترک ، اما عده ای معتقدند که باید از درجه آسیاب درشت استفاده شود.

حالا روند تهیه قهوه عربی؟!

۱- افزودن آب به دله
 درون دله سه فنجان آب بریزید و بگذارید بجوشد. زمانی که به جوش آمد دله را به مدت سی ثانیه از روی گاز بردارید تا کمی دمای آن فروکش کند.

۲- افزودن پودر قهوه

پودر قهوه تان را اضافه کنید و آن را هم بزنید و دله را روی گاز با شعله کم قرار دهید.

۳- دم آوری قهوه عربی

دله تان باید به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه با شعله کم بر روی گاز بماند. پس از این زمان فوم روی قهوه شروع به بالا آمدن می کند. یادتان باشد قهوه نباید بجوشد زیرا در نهایت قهوه ای سوخته خواهید داشت. زمانی که قهوه نزدیک به جوشیدن شد دما را کاهش دهید.

۴- افزودن هل، میخک یا موارد دیگر

اجاق تان را خاموش کنید و بگذارید دله تان به مدت یک دقیقه ساکن بماند. بعد از پایین آمدن فوم، هل را به آن اضافه کنید هم چنین میخک نیز می توانید به آن بیافزایید حالا یک بار دیگر دله تان را روی گاز قرار دهید و بگذارید تا نزدیک جوشیدن برسد. دیگر تمام است

۵- سرو قهوه عربی

دله تان را بردارید و در فنجان بریزید و نوش جان کنید در صورت تمایل می توانید از صافی رد کنید. در ضمن بهتر است قبل از ریختن قهوه در فنجان، دله را کمی ساکن بگذارید تا پودر یا لرد قهوه ته نشین شده و در نهایت نوشیدنی صاف تری داشته باشید.

نکات تهیه قهوه عربی:

  • اضافه کردن شیر و شکر به قهوه عربی مرسوم نیست.
  • بهتر است برای این قهوه و سایر قهوه ها فنجان های تان را از پیش گرم کنید.
  • تهیه قهوه عربی با ذغال می تواند کیفیت بهتری داشته باید از آن جهت که حرارت آن به صورت یکسان و پیوسته است.
  • در هنگام خرید محصول بهتر است قهوه هایی خریداری شود که با ادویه و طعم دهنده ها ترکیب نشده باشند تا تناسب ترکیب دست خود فرد باشد.

————————————————————————————————————————-

طرز تهیه قهوه عربی

طرز تهیه قهوه عربی

طرز تهیه قهوه عربی

طرز تهیه قهوه عربی