طرز تهیه سس پستو

Untit - طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو

یکی از مهمترین اجزایی که باعث خوشمزه تر شدن خیلی از غذاها میشه سس اون غذاست در واقع میشه گفت اگه سس خوشمزه ای داشته باشیم میتونیم مطمئن باشیم که در نهایت غذای لذیذی هم خواهیم داشت. با مجله خبری گالری شکلات همراه باشید.

در این مطلب طرز تهیه یه سس ایتالیایی رو بهتون میگم که کاربرد های زیادی در انواع پاستا، پیتزا و ساندویج ها داره ؛ امیدوارم تهیه اش کنین و ازش لذت ببرین.

سس پستو یکی از سس های معروف ایتالیایی است که علاوه بر پاستا با انواع استیک هم خوب و خوش مزه می شود

طرز تهیه و مواد لازم 

  • برگ ریحان تازه 45 گرم
  • گردو 40 گرم
  • سیر یک حبه بزرگ یا دو حبه کوچک
  • پنیر گودا 25 گرم
  • روغن زیتون یک پیمانه (250 میلی لیتر )
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه
  • پنیر پارمزان 25 گرم
  • نصف یک لیمو ترش ساده

همه این مواد را با هم قاطی کرده و داخل مخلوط کن بریزید و انقدر صبر کنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند

———————————————————————————————————————————————————————–

طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه