
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
ماکارونی یا همان اسپاگتی از غذاهای مورد علاقه بسیاری می باشد .
قصد داریم روش تهیه اسپاگتی ایتالیایی بسیار خوشمزه را به روشی آسان به شما آموزش دهیم .
همراه ما در مجله خبری گالری شکلات باشید
مواد لازم:
اسپاگتی ۱ بسته(۷۰۰ گرم)
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر موزاریلا به مقدار لازم
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
طرزتهیه:
۱. اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم . سپس آن را آبکش
کردهو روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند .
۲. پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود .
۳. سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده ، می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به
مدت ۱۱ ساعت بپزد . ( در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و
آب آن کاملا بخار شود )
۴. نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم . سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی
ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم .
۵. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود . اسپاگتی ایتالیایی جزو
ماکارونی میباشد . زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه
میباشد .
اسپاگتی ایتالیایی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .
———————————————————————————————————-
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.