طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی
ماکارونی یا همان اسپاگتی از غذاهای مورد علاقه بسیاری می باشد .

قصد داریم روش تهیه اسپاگتی ایتالیایی بسیار خوشمزه را به روشی آسان به شما آموزش دهیم .

همراه ما در مجله خبری گالری شکلات باشید

 

مواد لازم:

اسپاگتی                 ۱ بسته(۷۰۰ گرم)
گوشت چرخ کرده        نیم کیلو
سس گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری

پیاز                       ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه               ۲ عدد
نمک و فلفل             به مقدار لازم
پنیر موزاریلا              به مقدار لازم

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

طرزتهیه:

۱٫ اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم . سپس آن را آبکش

کردهو روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند .

۲٫ پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود .

۳٫ سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده ، می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به

مدت ۱۱ ساعت بپزد . ( در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و

آب آن کاملا بخار شود )

۴٫ نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم . سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی

ها می پوشانیم . و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم .

۵٫ ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود . اسپاگتی ایتالیایی جزو

ماکارونی میباشد . زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه

میباشد .

اسپاگتی ایتالیایی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .

———————————————————————————————————-

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

ارسال دیدگاه