طرز تهیه آش ترخینه

tarkhine - طرز تهیه آش ترخینه
مواد لازم
ترخینه 250 گرم
نخود 1/2 لیوان
لوبیا 1/2 لیوان
پیاز 4 عدد
فلفل سیاه 500 گرم
نعنا خشک و کشک به مقدار لازم

آش ترخینه یکی از غذاهای اصیل سنتی کرمانشاه محسوب میشود. ترخینه به شکل خمیر خشک است که از ترکیب بلغور گندم،دوغ،زرد چوبه،فلفل سیاه،گل زرد و نعنا خشک درست شده است

طرز تهیه:

ابتدا از شب قبل عدس و لوبیا را خیس کنید و آب آ« را تا روز بعد چند بار عوض کنید،سپس پیاز هارا خورد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود،نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس 6 لیوان آب را به آ« اضافه کنید و حرارت ملایم به آن بدهید

بعد حدود 1 ساعت عدس،ترخینه،نمک و فلفل را اضافه کنید و پس از 30 دقیقه سبزی آش را اضافه کنید توجه داشته باشید که سبزی را باید خوب بشویید و ریز ریز خورد کنید

سپس با حرارت ملایم اجازه دهید تا آش جا بیافتد و با کشک و نعنا داغ سرو کنید

نکته:

برای تهیه نعنا داغ،مقداری نعنا خشک را در مقداری آب خیس کنید و سپس آبکشی کنید و آ« را در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی تیره تر شود

منبع:ایران کوک

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه