
مواد لازم | |
انواع نان حجیم و خمیر داخل نان | به مقدار لازم |
نمک، ادویه (دلخواه) | به مقدار لازم |
“آرد سوخاري” معمولا از نانهاي حجيم مثل نان باگت تهيه ميشود. در کارخانجات، این نانها به نحوي حرارت ميبينند که رطوبت آنها کاملا گرفته شده و به صورت خشک درميآيند. در واقع، آرد سوخاري و نان سوخاري دو محصول از يک خانواده هستند که در اثر حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست داده و خشک، قهوهای و برشته ميشود.
تبدیل اين نان خشک شده به آرد در نهایت منجر به تولید آرد سوخاری میشود.
طرز تهیه:
- برای تهیه آرد سوخاری خانگی به روش اول باید تکههای سالم نانهای حجیم مثل نان باگت، خمیر داخل نان، نان تست، نان جو، نان چند غله و … که بیات شده اما بدون کپک و سالم هستند را با دست به تکههای کوچک تقسیم کنید و آنها را کف سینی بزرگی ریخته و در جایی قرار دهید تا کاملا خشک شود.
- وقتی تکههای نان کاملا خشک شدند، آنها را داخل آسیاب یا بلندر بریزید تا کاملا پودر شوند.
- بعد از پودر شدن تکههای نان، آنها را از صافی رد کنید و تکههای درشت را دوباره آسیاب کنید.
- وقتی به بافت مورد نظر رسیدید، آرد به دست آمده را داخل ظرفی ریخته و به آنها مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن، کاری و یا هر ادویه دیگری که دوست دارید اضافه کنید.
- حالا آرد را به همراه ادویهها داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم، کمی تفت دهید تا رنگ آنها قهوهای شود.
- سپس آرد سوخاری آماده شده را بعد از خنک شدن، داخل ظرف شیشهای تمیز، خشک و دردار ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
- از این آرد برای تهیه غذاهای سوخاری، کتلت، کروکت و … استفاده کنید.
منبع:مجله اینترنتی ستاره
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.