خواص انگور

UVA - خواص انگور
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛مواد غذایی موجود در انگور به هضم غذا و جذب آن در معده كمك فراوانی می‌كند و در درمان بیماری‌های سوءهاضمه،سل ریوی،مشكلات كلیوی (سنگ كلیه)‌ و یبوست كمك فراوانی می‌كند.
همچنین باعث دفع سموم و مواد زائد از بدن می‌شود.آب انگور مغذی عضله قلب است.
انگور اختلالات قلبی حاصله از ازدیاد فشارخون را از بین می‌برد و دارای اثر تقویت‌كننده قلب است.
انگور موجب ازدیاد ترشح صفرا می‌شود و عمل هضم را تحریك و تسریع می‌بخشد و تخمیرهای روده‌ای را كاهش می‌دهد.
angoor 300x200 - خواص انگور
خواص انگور

انگور با نام علمی viniferaسرده‌ای از درختان خانواده انگورسانان Vitaceae می باشد که در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد. مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور می باشد. این گیاه حالتی بوته‌ای و رونده داراست و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگ‌ها است. انگور به  دونوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود. هر یک از این دو در رنگهای سرخ و سیاه و زرد و تقریباً سبز دیده می‌شوند. این میوه در مناطقی که حداکثر دمای آن بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد و حداقل آن کمتر از ۱۵  درجه زیر صفر نباشد رشد بهتری دارد.

خواص فوق العاده انگور

انگور بر طبق طی سنتی گرم و تر است. انگور اخلاط بدن را متعادل می کند بسیار مقوی و مغزی است همچنین باعث تصفیه خون تمیز کردن سینه و ریه می شود . انگور یبوست را بر طرف می کند و ورم معده و روده را درمان می کند . در درمان سل ریوی و سیاه سرفه اسهال خونی و نقرص مفید و موثر است

آن هایی که معده دیر هضم دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا دیر هضم است وموجب کعده درد می شود

co46 268x300 - خواص انگور
خواص انگور

خواص انگور در تقویت سیستم ایمنی

انگور  با داشتن ترکیبات فعال زیستی آنتی اکسیدان و همچنین با مقادیر زیاد ویتامین های C و A و املاح می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.

فواید انگور و اثرات آنتی اکسیدانی آن
عصاره هسته انگور به علت داشتن محتوای بالای پروسیانیدین ها دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد که رادیکال های آزاد را می بلعد. سایر بخش های انگور نیز دارای آنتی اکسیدان می باشند ولی غلظت این ترکیبات در پوسته و هسته بالاتر است.

امتیاز دهید
کلیدواژه : خواص انگور
ارسال دیدگاه