خرما شکلاتی مغزدار

خرمایی - خرما شکلاتی مغزدار

مواد لازم

شربت ساده یا عسل 2 قاشق غذاخوری

دارچین 1/2 قاشق چایخوری

نارگیل رنده شده 1/2 پیمانه

خرمای بدون هسته 2 پیمانه

شکلات تلخ 80 گرم

نمک نوک قاشق

 

خرما شکلاتی مغزدار آنقدر ساده است که شاید نشود اسمش را شیرینی گذاشت اما طعم فوق‌العاده‌ای داردترکیب خرما، شکلات، بادام و نارگیل عالی است.به طور خلاصه اول خرماها با مخلوطی از نارگیل رنده شده یا بادام (یا هر دوپر می‌شوندسپس در شکلات ذوب شده فرو می‌روندپس از آن فقط باید نیم ساعت در یخچال بمانند و خنک شوندخرما شکلاتی مغزدار یک میان وعده سالم و مقوی است که می‌تواند با چای یا شیر سرو شود.

طرز تهیه: ابتدا، نارگیل رنده شده،۲ قاشق از روغن نارگیل ذوب شده، شربت ساده، دارچین و نمک را داخل غذاساز بریزید و پالس بزنید تا خمیر نسبتاً یکدستی شکل بگیردفعلاً آن را کنار بگذارید.

یک سینی را آماده کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشیددر خرماها یک شکاف ایجاد کنیداگر هسته دارند هسته‌ها را خارج کنید و داخل خرما را با مخلوط نارگیل یا با بادام خرد شده پر کنید.

شکلات تلخ را خرد کنید و همراه با ۲ قاشق روغن نارگیل باقیمانده در یک کاسه مناسب مایکروفر بریزیددر مایکروفر قرار دهید تا شکلات ذوب شود و آن را خوب هم بزنید.

با یک چنگال یکی یکی خرماهای شکم پر را بردارید و در شکلات فرو ببریدسپس روی آنها را روی سینی آماده شده بچینید و با پودر نارگیل یا بادام خرد شده تزیین کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تاشکلات سفت شود.

نکتهبه جای نارگیل رنده شده می‌توانید از پودر نارگیل هم استفاده کنیداما نارگیل رنده شده طعم و بافت بهتری ایجاد می‌کند.

امتیاز دهید
ارسال دیدگاه