حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

کیک کرامبل موز

کیک کرامبل موز یکی از خوشمزه ترین  و پر طرفدارترین کیک هاست .امروز قصد داریم طرز تهیه این کیک را به شما عزیزان آموزش دهیم.از مزایای این کیک استفاده  از تخم مرغ کم و شکر قهوه ایست که طعمی فوق العاده به این کیک میدهد. این کیک را حتما با یک فنجان چای یا قهوه امتحان کنید .

مواد لازم کیک:

آرد : 185 گرم

بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

نمک : ⅛ قاشق چایخوری

بیکینگ سودا : ½ قاشق چای خوری

کره : 75 گرم

شکر قهوه ای : 100 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

وانیلین :  ¼ قاشق چایخوری

موز ( پوره شده) : 2 عدد

ماست : 2 قاشق سوپ خوری

مواد لازم کرامبل : 

شکر قهوه ای : ⅓ پیمانه

دارچین :  ¼ قاشق چایخوری

کره : 1 قاشق سوپ خوری

آرد : 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کیک : 

فر را روی 180 درجه سانتیگراد  روشن کنید و کف قالب دایره به قطر 20-22 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره های آن را چرب کنید .آرد ،بیکینگ پودر ،بیکینگ سودا و نمک را الک کرده کنار بگذارید .اینک کره، شکر،تخم مرغ و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا حجمدار شده و رنگ ِ مایه روشن شود.موز پوره شده و  ماست را اضافه کنید ودر آخر مواد خشک را مخلوط کرده و مایه را یکدست نمایید.مایه فراهم شده را در قالب بریزید و روی آن را با مواد کرامبل بپوشانید و به مدت تقریبی45 دقیقه یا کمی بیشتر بپزید.

طرز تهیه کرامبل : 

کره،آرد،شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و روی کیک میریزیم.

زمان لازم 45 دقیقه الی 1 ساعت.

علی ولیزادگان

ستباسکینتلبجخعثلبجخعسلبعخجثصلقعثعلبصثعلبثقعخگالهثع

ارسال دیدگاه
بله خیر
X